Salutació de l'Alcalde

Des de l'Ajuntament de Castell de l’Areny, us vull donar la benvinguda a tots els que visiteu virtualment el nostre poble mitjançant la nostra pàgina web.

En la nostra societat, Internet s’ha convertit en una eina fonamental de comunicació i de relació, també entre l’administració local i la ciutadania. A través de la xarxa, els ajuntaments disposen d’un nou canal per dur a terme dues funcions molt importants: informar, comunicar, posar a l’abast de tothom els serveis que ofereix, informar-los de les activitats i els esdeveniments que s’organitzen, entre d’altres qüestions, alhora que possibilita una comunicació bidireccional àgil, propiciant un nova manera d’atenció als ciutadans, de recollir les seves peticions i suggeriments i de donar-los una resposta ràpida que els acosti a l’administració. Des de l’Ajuntament seguim treballant per incorporar nous serveis que facilitin la vida als nostres veïns. 

La nostra pàgina web també pretén ser una carta de presentació del poble per a tots els internautes. Som conscients de la gran quantitat de persones que utilitzen Internet per informar-se. Per aquest motiu, els continguts del web municipal estan pensats perquè els usuaris es facin una idea global de Castell de l’Areny. 

Voldria animar-vos a que us hi connecteu i a interactuar amb l’Ajuntament. Necessitem la vostra col•laboració per tal de fer de Castell de l’Areny un poble cada dia més obert i competent per donar resposta a les noves necessitats que sorgeixen.

Rebeu una cordial salutació.

Pere Raja Carmona
Alcalde de Castell de l'Areny

Darrera actualització: 12.12.2019 | 09:41
Darrera actualització: 12.12.2019 | 09:41